Ring

Graciozna elegancija

Serija “RING” je savršena za sve one koji žele da daju zavšni sjaj svom veličanstvenom enterijeru.

Prsten je univerzalni simbol gracioznosti. Još od vremena Renesanse, prsten na prstu označava “tempus perfectum” tj. savršeno jedinstvo, simbol koji zrači elegancijom i sjajem.

Serija “Ring” očarava svojim jasnim geometrijskim oblikom i modernim, bezvremenskim kristalnim ornamentima. Njegova tanka struktura omogućava mu da se prilagodi i najrazličitijim enterijerima – od klasike do dizajnerskih enterijera, velikim objektima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima.

Za veoma kratko vrijeme “Ring” je postao jedan od najpopularnih Orionovih proizvoda.

Modeli serije “Ring” proizvedeni su od mesinga i kao takvi dostupni su u standardnim završnim obradama za ekskluzivne serije od hroma ili 24K pozlate. Ova serija nudi i raznovrsost oblika u kojima će modeli biti izrađeni pa su tako klasičan prsten, kvadrat, pravougaonik i prava linija oblici u kojima je ova serija dostupna.

“Ring” se može poručiti i izraditi u bilo kojoj veličini. Svi kristalni ukrasi (koji su takođe Austrijske proizvodnje) mogu se poručiti u bojama. A za kreiranje raznovrsnih svjetlosnih efekata “Ring” se može izraditi i u LED RGB tehnologiji.

Serija „Ring“ dostupna je kao plafonska i zidna rasvjeta.

Orion Rasvjeta Crna Gora
Orion Rasvjeta Crna Gora
Orion Rasvjeta Crna Gora