Miramare

Serija “Miramare” svojom specifičnošću uspijeva da unese Mediteranski duh i da efektivnu završnicu čak i velikim prostorijama.

Riječ “Miramare” (na italijanskom “Ciljati na more”, “Mira”= Ciljanje, nišanjenje – otud i Miramare = Ciljati na more) ima posebno romantično značenje kod Austrijanaca. Ona izaziva, budi kod njih san o izlasku na morsku obalu. Ovo je ime poznatog dvorca iz 19-og vijeka koji je sagrađen u blizini Trsta (od strane Austrije) i koji je postao  uzor za sve kasnije sagrađene dvorce na obali mora.

Serija “Miramare” donosi svjetlucavost morskih talasa u vaš enterijer, prelamajući na vrlo specifičan način svjetlost kroz kristale koji doprinose stvaranju prijatnog ambijenta. Pozajmljujući neke od elemenata mediteranskog dizajna, serija uspijeva i da zadrži svoj klasičan izgled. Poseban akcenat je stavljen na ručno oslikanoj i osjenčenoj završnoj obradi koja je kombinacija srebrne i zlatne boje.

Uprkos tome što ova serija nema veliki broj visećih kristala, “Miramare” ipak impresionira pogotovo u velikim prostorijama. Dijagonalni rezovi na visećim kristalima daju dizajnu ove serije jedinstvene vizuelne efekte.

Metalna konstrukcija ove serije rasvjete je rađena od najčvršćeg mesinga, dok je ukrasno lišće od čelika. Završna obrada “zlato-srebro” ove serije je ručno slikana, a takođe kupci imaju mogućnost odabira da li će njihovi lusteri biti sa ili bez abažura, a ukoliko odaberu abažure takođe mogu birati između bijele ili krem boje za njihovu izradu.

Serija „Miramare“ dostupna je kao plafonska, zidna, stona i podna rasvjeta.

Orion Rasvjeta Crna Gora
Orion Rasvjeta Crna Gora
Orion Rasvjeta Crna Gora