Maderno

Tanka, izuzetana, elegantana, moderna – samo su neki od odgovarajućih pridjeva kojima se može opisati svaka svjetiljka iz serije „Maderno“. Svjetiljke iz ove serije su atraktivan dodatak za moderne životne enterijere.

Moderna elegancija – to je opis stilski uređenih enterijera, sa jasnim linijama, u kojima su zastupljene meke boje sa delikatnim ali šarmantnim detaljima. Bez senzacije, bez raskošnih slika ali sa skladnim konceptom prijatnih i smirenih formi.

Orion je kreirao seriju „Maderno“ za baš jedan takav ambijent. Namjenski je dizanirana za živorni prostor a upravo fine linije na svjetiljkama iz ove serije fasciniraju.

Kristalne kugle na svjetiljkama su brušene, površina je satinirana i dekorisana sa dijamantskim rezovima i finalnom obradom.

„Maderno-ove“ metalne površine su rađene od mesinga i dostupne su u dvije varijante, zlatna i srebrna. Svaka svjetiljka iz ove serije na sebi sadrži djelove koji su mat i djelove koji su rađeni u visokom sjaju, s tim što preovladavaju mat metalni djelovi.

Neke od svjetiljki iz ove serije su podesive po visini a svaka može biti opremljena halogenim ili LED sijalicama.

Serija „Maderno“ dostupna je kao plafonska, zidna i stona rasvjeta.

Orion Rasvjeta Crna Gora
Orion Rasvjeta Crna Gora
Orion Rasvjeta Crna Gora